Avainasiakkuus

Polar 430-GPS Kampanjan säännöt

Asiakkaiden kesken, jotka liittyvät Apteekki Lohjanharjun avainasiakkaaksi ajalla 15.2.-31.3.18 kesken arvotaan 1 kpl Polar 430-GPS urheilukello. Arvontaan osallistuminen  edellyttää avainasiakkaaksi liittymistä. Voittajalle ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Avainasiakkuuden sopimusehdot löydät täältä>>

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suostumuksen antoa avainasiakkuuteen liittyvään suoramarkkinointiin, kuten sähköpostiviesteihin tai tekstiviesteihin.

 

Liity Avainasiakkaaksi, se kannattaa!

Ostohyvitystaulukko_cmycAvainapteekit ovat yksityisiä apteekkeja. Toimipaikkoja on yhteensä 91. Tarjoamme avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi kaikissa elämäntilanteissa ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Liittymällä Avainapteekkien avainasiakasohjelmaan saat parhaat edut käyttöösi.Palkitsemme avainasiakkaamme ostosten keskittämisestä hyvillä eduilla ja varmistamme lääkityksen mutkattoman onnistumisen.

Liittyminen

Avainasiakkaaksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen Apteekki Lohjanharjussa.Voit noutaa Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran siitä apteekista, jonka Avainasiakkaaksi liityit. Avainasiakkaaksi tunnistautumalla varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki avainasiakasedut. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Keskittämisedut

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta oheisen taulukon mukaan. Saat sen hetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen Avainasiakaskortilla suoraan kassalla kaikista normaalihintaisita itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat tunnetuja terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita,jotka löydät apteekistamme.Tarjouksista ilmoitetaan kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Apoteekki-lehdessä.