blackfriday

Hurjat, ennen näkemättömät tarjoukset voimassa perjantaina ja lauantaina 25.-26.11.16

minisun-superdefence-60tbl-rgb-590x590

Tehostettuun vastustuskykyyn aikuisille

Minisun Super Defence on C- ja D3-vitamiineja sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta sisältävä valmiste.

Minisun Super Defence on oikea superpakkaus vastustusky­kyyn. Se sisältää 250 milligrammaa C-vitamiinia ja 25 mikro­grammaa D3-vitamiinia sekä sinkkiä ja auringonhattu-uutetta. Mo­lemmat vitamiinit ylläpitävät tutkitusti vastustuskykyä, ja sinkki sekä auringonhattu-uute edistävät immuunijärjestelmän nor­maalia toimintaa. Lisäksi C-vitamiinin on todettu vähentävän väsymystä ja uupumusta, ja D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja sekä lihasten toiminnan ylläpitäjä.

10 € (14.70) 60 tabl. pakkaus

minisun-d3-25mg-100tbl-rgb-590x590

Tehosta päivittäistä D-vitamiinin saantia

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 25 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

8 € (13.69) 100 tabl. pakkaus

rela-tabs-lemon-590x590

Apteekin suosituin maitohappobakteeri

Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis®

-maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu lempeälle sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla

Rela on suomalaisten suosikki – se tuonut hyvää oloa suomalaisille jo yli 10 vuoden ajan. Relaa ja voi hyvin!

19 € (29.17) 60+15 tabl. säästöpakkaus

sebamed

Suosittu pesuneste koko perheelle!

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Pese rasvainen iho Sebamedilla ja lämpimällä vedellä, normaali ja kuiva iho haaleammalla vedellä.

14 € (29.85) 1000 ml pakkaus