SAIRAANHOITAJAN VASTAANOTTOKÄYNTI (alle 15min)

SAIRAANHOITAJAN VASTAANOTTOKÄYNTI (alle 15min)

Palvelu sisältää alkukartoituksen, ohjauksen ja neuvonnan.

Hinta 10 €

SAIRAANHOITAJAN VASTAANOTTOKÄYNTI (15min)

Palvelu sisältää alkukartoituksen, ohjauksen ja neuvonnan.

Hinta 18 €

SAIRAUSVASTAANOTTO (30min)

Palvelu sisältää alkukartoituksen, sairaanhoitajan tarpeelliseksi katsomat mittaukset ja toimenpiteet, omahoito-ohjeet ja neuvonnan, tarvittaessa jatkohoitoon ohjaamisen kaupungin terveysasemalle ja tarvittaessa selvitys työkyvyttömyydestä tai lapsen sairaudesta työnantajalle (1-3pv). Palvelu sopii esimerkiksi flunssaoireista kärsiville, silmätulehduksen oireista kärsiville, joilla oireet eivät ole parissa päivässä helpottaneet tai perusterveille, ei raskaana oleville naisille, joilla on virtsatietulehduksen oireita.

Hinta 27 €

KORVAHUUHTELU (20min)

Palvelu sisältää korvakäytävän tutkimisen, korvavaikun puhdistamisen korvakäytävästä keittosuolaliuoksella huuhtelemalla ja suulliset itsehoito-ohjeet. Päivää ennen korvahuuhtelua on syytä pehmittää korvavaikkua apteekista saatavilla pehmittävillä tipoilla (esimerkiksi Remowax, Oroclean, Oto-Cur). Palvelu soveltuu ihmisille, joilla on taipumusta korvavaikun kerääntymiseen korviin. Sopii myös kuulolaitteen käyttäjälle.

Hinta 22 €

OMPELEIDEN TAI HAKASTENPOISTO (15min)

Palvelu sisältää haavan paranemisen arvioinnin, ompeleiden tai hakasten poiston ja suulliset jatkohoito-ohjeet. Palvelu soveltuu kaiken ikäisille, joilla on operaation jälkeen sairaanhoitajan vastaanotolla poistettavat ompeleet tai hakaset.

Hinta 10-17 €

PUNKIN POISTO (15min)

Palvelu sisältää ihon tarkistuksen, punkin poiston ja suulliset jatkohoito-ohjeet.

Hinta 10 €

ROKOTUKSET (15min)

Palvelu sisältää asiakkaan ostaman rokotteen pistämisen. Palvelu soveltuu yli 15kg:n painoisille tai yli 7-vuotiaille henkilöille, joilla on perusrokotukset annettuna.  Tämä ei koske Hepatiitti-rokotteita (esim. Twinrix) eikä puutiaisaivokuumerokotetta (TicoVac Junior). Nämä rokotteet eivät kuulu neuvolan rokotusohjelmaan ja on mahdollista saada Terveyspisteestä. HUOM! Rokottamisen jälkeen on suositeltavaa olla sairaanhoitajan tarkkailussa noin 15 min mahdollisen yliherkkyysreaktion vuoksi.

Hinta 15 €

MUUT INJEKTIOT (15min)

Palvelu sisältää asiakkaan ostaman injektiolääkkeen pistämisen.

Hinta 15 €

HAAVANHOITO (30MIN)

Palvelu sisältää haavahoidon, puhdistuksen, siteiden vaihdon sekä suulliset kotihoito-ohjeet.  Jalkojen kylvetys ei ole Terveyspisteessämme mahdollista.

Hinta alkaen 20 €

VERENPAINE (15 min)

Palvelu sisältää verenpaineen mittauksen olkavarsiverenpainemittarilla ja seurantakortin täyttämisen. Palvelu sopii esim. henkilöille, joilla on aikaisemmin todettu kohonneita verenpainearvoja, sukurasite, tarvetta verenpaineen seurannalle tai ovat muuten kiinnostuneita verenpainearvostaan. HUOM! Asiakkaan on hyvä istua noin 5 min ennen verenpaineen mittausta.

Hinta 10 €

HEMOGLOBIINI (15 min)

Palvelu sisältää veren hemoglobiinipitoisuuden (B-Hb) määrittämiseen sormenpääverinäytteestä. Palvelu soveltuu aikuisille ja lapsille, joilla on aikaisemmin todettu matala hemoglobiini tai haluaa muuten tarkistuttaa hemoglobiiniarvonsa.

Hinta 23 €

TULEHDUSARVO (15 min)

Palvelu sisältää tulehdusarvon (P-CRP) eli C-reaktiivisen proteiinin määrittämiseen sormenpääverinäytteestä.

Hinta 30 €

Kaikki hinnat sisältävät myös kantamaksun.