Ripeä – nopea

Ripeä apteekki

Meillä on nopea mutta asiantunteva palvelu. Keskimääräinen odotusaikamme on noin 2 minuuttia, ruuhka-aikoina, varsinkin lauantaisin, voi satunnaisesti joutua odottamaan pitempään.

Huolehdimme Sinusta

Meille on tärkeää, että asiakkaidemme lääkehoidon tavoitteet toteutuvat. Olemme asiakaspalveluhetkessä sinua varten ja  meillä on aikaa varmistua, että saat itsehoidossa apteekistamme oikean tuotteen ja että reseptilääkkeiden käyttö onnistuu kotona.

Apteekkimme korkeasti koulutetut ammatilaiset mielellään huolehtivat ja haluavat auttaa lääkehoitosi onnistumisessa.

Pidämmme huolta myös lemmikkieläimistäsi

Farmaseuttimme ovat perehtyneet eläinten lääkintään ja eläinten hyvinvointiin. Meille on tärkeää auttaa myös lemmikkisi terveyteen liittyvissä asioissa.

Helppo tulla

Sijaitsemme Lempolan kauppakeskuksessa. Meille on helppo tulla lastenrattailla tai pyörätuolilla. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti ihan oven edessä. Lohjan keskustasta ajaa meille viidessä minuutissa  ja Helsingistä päin tullessa olemme ihan moottoritien vieressä, vaivattoman reitin päässä.

Syksyn asiantuntija teemaviikot apteekissamme

 

Eläinten hyvinvointi – viikko 30.9. – 6.10.

Eläinten hyvinvointiin perehtyneet farmaseuttimme ovat paikalla keskustelemassa ja neuvomassa lemmikkisi  hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Tule kysymään – me autamme! Hyviä eläintuotetarjouksia viikon aikana.

Ihonhoidon teemaviikko 1.11.-8.11.19; – 417 sarjan kosmetiikkapäivä 1.11.19

Hiusviikko 18.11.-22.11.19: hiusten hyvinvointi

 

Tämän tulevia teemaviikon aiheita:

  • Diabetes

 

Menneet teemaviikot

Keliakia -viikko  2.-7.9.19.  Keliakiavertaistukihenkilö paikalla apteekissamme 4.9. klo 14-15.30. Tuotetarjouksia!

70 000 suomalaista sairastaa keliakiaa tietämättään – oletko sinä yksi heistä? Hyvin monenlaiset oireet voivat ilmentyä keliakiana. Meidän keliakiaan perehtynyt farmaseutti vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiisi ja antaa neuvoja ja vinkkejä miten edetä asian kanssa. Keliakia voidaan todeta nykyään verikokein ja viitteellisellä pikatestillä, jonka perustella edetään jatkotutkimuksiin ja mahdolliseen lääkärin diagnoosiin.

Terveenä matkalla – teemaviikko 16.-20.9.  Terveydenhoitajamme on  19.9. klo 14-16.30 kaikken asiakkaiden tavoitettavassia matkailuasioissa. Hän neuvoo mm. rokotusasioissa ja siinä miten varustautua matkalle terveyden ja lääkehoidon näkökulmasta.