Mennyttä ja tulevaa

Apteekki Lohjanharjun mennyt vuosi on ollut kaikinpuolin hyvä. Asiakkaat ovat löytäneet meidät uudesta paikasta, tilat ja toiminnot ovat osuneet kohdalleen. Yhteistyö muiden Lempolan kauppapuiston yrittäjien kanssa on ollut mielenkiintoista ja avartavaa. Valintamme siirtyä ”harjun päälle”,  Kauppapuisto Lempolaan, muiden yrityksien läheisyyteen, on osoittautunut oikeaksi valinnaksi.

Minulla on ollut onni saada huipputiimi apteekkiini. Työntekijäni ovat rautaisia ammattilaisia, ahkeria ja hyvin innokkaita kehittämään työtään. Meille kaikille  asiakkaan hyvinvointi ja terveys on tärkeä asia.  Olen ylpeä kaikista työntekijöistäni, siitä miten he paneutuvat asiakaspalveluun ja haluavat tuoda kaiken osaamisensa asiakkaan käytettäväksi ja pyrkivät kohtaamaan asiakkaan aidosti, kokonaisvaltaisesti. Olemassaolomme yksi tärkeimmistä asioista on varmistua siitä, että asiakkaamme käyttävät lääkkeitä oikein ja heidän lääkehoito onnistuu. Paneudumme myös vahvasti asiakkaidemme terveyden edistämiseen. Olemme viime vuoden aikana hankkineet asiakaspalveluvalmennusta ja pyrkineet vahvistamaan ammattitaitoamme alan eri koulutuksissa. Toivottavasi tämä kaikki konkretisoituu asiakkaidemme kokemuksiksi – sitä tulemme mittaamaan systemaattisesti vuoden 2014 aikana.

Viime vuoden aikana lääke- ja tuotevalikoimamme on kovasti laajentunut. Kuulumme Avainapteekit yhteistyöverkostoon ja meille kaikille Avainapteekille on tärkeää pysyä valikoimallamme ns. ajan hermolla. Olemme ottaneet konseptiimme uusia palveluita; terveyskontrolli ja astman inhalaation tarkistuspalvelu. Terveyskontrolliasiakkaita meillä oli viime vuonna eniten Suomen apteekeista. Terveyskontrolli on palvelu, joka sopii kaikille, jotka haluavat kartoittaa omaa sairastuvuusriskiä ja terveydentilaansa. Palvelu antaa tukea ja valmennusta terveyttä edistävään elämäntapaan.  Astman inhalaation tarkistuspalvelu auttaa astman lääkityshoidon ja tukitoimien onnistumisessa. Ihan uutena palveluna tänä keväänä starttaa diabetespalvelu. Farmaseuttimme valmistuu alkuvuodesta diabeteksen erityispätevyyteen ja on jo hankkinut useamman vuoden aikana monenlaista kokemusta diabeteksen erityiskysymyksistä. Varaa aika diabetesneuvontaan apteekistamme!

Terveysliikunta on osa apteekkimme asiakaspalveluarkea ja neuvontaa. Olemme ns. Liikkujan apteekki ja haluamme pitää liikkumisen merkitystä esillä asiakaspalvelutilanteissa eri sairauksien hoidossa lääkehoidon tukena. Teemme yhteistyötä Liikkujan apteekkina Lohjan Liikuntakeskuksen ja liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicon kanssa.

Olemme uudistaneet kotisivujamme. Uutuutena mukana henkilökunnan blogi – tutustu ja anna palautetta! Arviosi ja palautteesi toiminnastamme on meille hyvin tärkeää.  Palautetta voi antaa myös apteekissa asioidessa. Pyrimme kehittymään saamme palautteen mukaan.

Liikuntaa, terveyttä ja kaikkea hyvää vuodelle 2014 ! –  pidetään huolta toisistamme!

apteekkari , Apteekki Lohjanharju

Samankaltaiset artikkelit