Uuden vuoden lupauksia?

 

Uusi vuosi on jo hyvässä vauhdissa, päivät pitenevät, aurinkokin pilkahtelee ja saamme nauttia kirpeistä pakkaspäivistä.

Teitkö uuden vuoden lupauksia?

Moni lupaa uuden vuoden kynnyksellä tehdä elämäntapamuutoksia; jättää ehkä herkut pois ja lisätä liikuntaa. Jos ajatuksesi ovat terveellisemmissä elämäntavoissa, tule apteekkiimme varaamaan aika terveyskontrollipalveluumme. Palvelussa farmaseuttimme kartoittaa terveyden­tilaasi, ravinto- ja liikuntatottumuksiasi ja riskisi sairastua yleisimpiin kansansairauksiin. Hän antaa tietoa, tukea ja työkaluja terveytesi edistämiseen.

Liikkujan apteekkina terveysliikunta on osa apteekkimme arkea ja asiakasneuvontaamme. Tarjoamme perustietoa liikunnan hyödyistä, liikkumattomuuden haitoista ja ohjaamme sinua eteenpäin sopivan liikuntamuodon löytämiseksi. Nyt on mitä parhain aika liikkua kauniissa talvisessa luonnossa – hiihtäen, luistellen tai patikoiden – koko perheen voimin, unohtamatta eväsreppua.

Jos olet avainasiakkaamme, ehdit vielä ilmoittautua mukaan kanta-asiakasiltaamme ensi viikon maanantaina 27.1. – lue lisää etusivulta!

 

Pakkasterveisin,

proviisori Erika

Samankaltaiset artikkelit